Met een paginagroot artikel in de KunstKrant wordt de nieuwe schilderijen expositie van Jasper van Deutekom aangeprezen in Galerie in de Kerkstraat.

De Kunstkrant is via DEZE LINK te lezen, Jasper staat op pagina 23. Even scrollen dus!

De expositie heeft als titel “Het mystieke van het alledaagse” en daarmee wordt de kern van Jasper’s beeldtaal mooi weergegeven. Hij schildert het alledaagse losjes maar ieder detail telt. Een handgebaar, voetplaatsing of gezichtsrichting geeft een eigen verhaal.
Cruijff zei eens “Je begrijpt het pas als je het ziet” Je bent welkom dit te doen in de galerie.

Voor openingstijden en meer informatie KLIK HIER 

Dé beeldende kunst krant in Nederland…

De KunstKrant is dé informatiekrant over beeldende kunst, tentoonstellingen, galerieën en musea. De KunstKrant, boordevol informatie over beeldende kunst, verschijnt iedere twee maanden en wordt verspreid in heel Nederland, België en Duitsland. Elke twee maanden wordt iedere in kunst geïnteresseerde weer op de hoogte gebracht van actuele beeldende kunstexposities middels interviews, recensies, nieuws, tips en een uitvoerige expositie agenda.