Over mij

Mijn schilderijen roepen vaak vragen op. Het is kijken, zien en vertalen van het beeld. De vertaling van het gekozen onderwerp, gevangen in een foto, is in mijn hoofd al ontstaan.

Vaak is het een momentopname, een snapshot, een impressie. De toevalligheid van de compositie maakt de momentopname nog sterker.
Het is het werk van een romanticus die om zich heen kijkt en beelden ziet die geschilderd moeten worden.

Ik werk vanuit mijn atelier in “de Transformatie” in Arnhem, hier geef ik teken- en schilderscursussen. Ook maak ik portretten in opdracht. Bent u geïnteresseerd geraakt dan bent u van harte welkom in het atelier in Arnhem.

Mijn werk is permanent te zien in Galerie “In de Kerkstraat” in Arnhem, in Galerie “Kunst of Art” in Zutphen, in Galerie Muiden  en in GrachtenGalerie in Utrecht

Jasper betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website. Jasper kan echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Als je onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij je dit bij ons te melden zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen/fouten zijn onder voorbehoud.