Kom je ook naar HUNTENKUNST?

Kom dan een kijkje nemen in mijn stand, nummer 123, naast mijn schilderijen ook weer mooie nieuwe ansichtkaarten.

De 29e  editie Huntenkunst in Ulft.
Ruim 250 binnenlandse en buitenlandse kunstenaars exposeren van 12 tot en met 14 mei in de SSP hal in Ulft. Tijdens deze editie staat IJsland centraal. Huntenkunst zet ieder jaar de kunst uit een specifiek land in de spotlights. Dit jaar is dat dus het fascinerend IJsland, met als titel “De IJslanders komen”.

Daarnaast is er een deel ingericht met werk van studenten van kunstopleiding ArtEZ. De manifestatie wil nieuwe kunstenaars de mogelijkheid geven zich te presenteren en tegelijkertijd met elkaar en met het publiek in contact te laten komen.

In de grote fabriekshal die hoort bij de DRU wordt nu ruim 5500 vierkante meter ingericht als expositieruimte. Ruim dertig verschillende nationaliteiten zullen tijdens de manifestatie de meest uiteenlopende stijlen en technieken tentoonstellen.
http://www.huntenkunst.org/